Despre noi

Compania ICS TRANSCOLOR SRL este importatorul exclusiv și distribuitorul lacurilor și vopselelor decorative de clasa premium, a liderului mondial, AkzoNobel.

Ținînd cont de necesitățile pieței, de dolianțele clienților noștri, de mediul tehnologic în continuă dezvoltare, noi tindem spre perfecționare și oferim culori în viața oamenilor, aducînd inspirație, impresii vizuale și menținem pe termen lung mediul coloristic în care se află clienții noștri.

Modern House Colors Interior Paint Modern Paint Colors For Living Room Color Scheme For Living - Image Of Home Design Inspiration
01

ICS TRANSCOLOR SRL vine cu soluții eficiente în vopsirea suprafețelor atît la interior cît și la exterior, începînd cu etapa de pregătire a suprafețelor și finisînd cu ultimul strat de vopsea nuanțat în culoarea dvs. preferată.

Rezistența și calitatea nuanțelor este unul din avantajele companiei față de competitori, deasemenea partenerii noștri pot fi încrezuți că calitatea vopselelor achiziționate vor atinge și chiar cele mai înalte așteptări.