0% Emisii COV

AkzoNobel a muncit din greu pentru a elimina vopselele pe bază de solvenți în favoarea vopselelor pe bază de apă. Vopselele pe bază de apă se usucă mai repede și sunt mai ușor de curățat. Și acestea nu au miros, ceea ce înseamnă că aerul din cameră, în cazul în care sunt folosite astfel de vopsele, este mai curat și mai calitativ. Iar cererea crescândă pentru produsele ecologice AkzoNobel confirmă faptul că consumatorii apreciază diferența.

0%
12-3

AkzoNobel a fost onorat să primească certificatul Carbon Trust Triple Standard. Acesta este cel mai înalt premiu care poate fi obținut de la o organizație internațională independentă, specializată în evaluarea impactului asupra mediului. Aceasta îl face ca AkzoNobel să fie una dintre primele companii care au realizat o reducere semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră, a consumului de deșeuri și a apei, îndeplinind astfel toate cele trei standarde ale Carbon Trust. Și acest lucru confirmă faptul că de la an la an producția AkzoNobel devine mai curată și mai ecologică.

Compania AkzoNobel timp de 12 ani a fost inclusă constant în Indexul Dow Jones World Development Durable (introdus în 1999 ca prima evaluare internațională oficială a durabilității eco- socio-economice), iar în ultimii zece ani a fost inclusă în primele trei.